Aksesuar Çılgınlığı

11:27 AM / Posted by Qte /

Kendimde “onu giyip, bunu cikaracak ve ya sunu deneyecek” bir sabri hicbir zaman bulamadigim icin alisveristen – ozellikle de kiyafet alisverisinden- hoslanan biri degilim. New York’un deli indirimleri bile (%80 indirimlerden soz ediyorum!!!) beni bu huyumdan caydiramadi ne yazikki. Ama dayanamadigim alisveris duraklari da yok degil tabiki. (Bakiniz; Juicy Couture) Ozellikle de soz konusu aksesuarlar olunca!

New York’ta alisveris etmekten en cok hoslandigim dukkan Henri Bendel’dir. Hatta, Holly Golightly icin Tiffany’s neyse, benim icin de Henri Bendel odur diyebilirim. Bunun basilica sebebi ise sunduklari servisin kalitesi ve urunlerin yaraticiligi ve zenginligi. Ve birde icerideki atmosfer, dekor, insanlar... Satis temsilcileri, hem cok bilgili, hem cok kibar, hem de cok saygililar. New York’un her yerinde boylesine bir servisi bulmak mumkun olmadigi icin burada kendinizi otomatik olarak ozel hissediyorsunuz. Bunun disinda, dukkanda satilan aksesuar ve makjay urunleri de beni benden aliyor. Fiyatlar ucuz degil ama New York’tan farkli bir iki hediye ile donmek isterseniz ve ya onca yolu gelmisken, "kendimi biraz simartayim" diyorsaniz – ve bunlari alirken de ozel bir alisveris tecrubesi yasamayi hayal ediyorsaniz-, bu dukkani ziyaret etmenizi oneririm.


Henri Bendel, 5. cadde ve 56th sokagin kesisiminde yer aliyor. Bugunlerde yolunuz dusecek olursa, kisa bir sure icin, ogleden sonralari 13:00 ve 17:00 saatleri arasinda orada bulunan Ropena isimli Lubnanli aksesuar tasarimcisinin standini ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum. Yakin zamanda meshur olmus, bu tatli mi tatli tasarimci, New York sosyetesinin aranan ismi. Zira oldukca goz alici bir sekilde dizayn edilmis sac tokalari kapis kapis satiliyor. Gelinlere ozel aksesuarlari da son derece iddaali. Siparislerinizi internet uzerinde, su adresten verebilirsiniz.
Not. New York’taki diger favori aksesuar dukkanim hakkindaki yaziyi okumak icin surayi tiklayin.

Labels: , , ,

1 comments:

Comment by zeynep on September 18, 2009 at 2:20 AM

Sarı deri eldivenlere bayıldım :)

Post a Comment