Modanın Suyu Çıktı!

1:58 PM / Posted by Qte /

Juicy Couture macerası Gela Nash-Taylor ve Pamela Skaist-Levy adındaki iki genç kadının kafa kafaya verip en “kokona” kıyafetleri yaratmak için kolları sıvamasıyla başlamış. Tanınmış moda ve giyim firması Liz Claiborne’un kanatları altına aldığı bu marka, Amerika’nın geneline hızla yayıldıktan sonra Milan ve Tokyo gibi moda rüzgârlarının yoğun bir şekilde estiği şehirlerde de şubeleri açılmış.
Gwen Stefani’nin kendi tasarımı olan L.A.M.B. marka giyeceklerini de andıran Juicy Couture markasını bu kadar göz önüne çıkaran kuşkusuz havlu kumaşından ve kadifeden yararlanılarak tasarlanmış eşofmanları ve onları dünyaya tanıtan sayısız şöhret isim. Ortalama bir Amerikalının rahatlığına ne kadar çok önem verdiğini ve bu lüksten asla ödün vermeyeceğini düşünürsek, bu markanın böylesine tutulmamasına şaşmamak gerek. Kadife kumaşının o yumuşacık dokunuşları ile sarıldığınız eşofman takımları ne kadar cazip geliyor değil mi? İşte bu konuda hemfikir olan birçok genç kız New York’taki Juicy Couture dükkânlarını doldurup doldurup taşırıyor. Markanın sembolü haline gelen üzerleri Juicy’nin armaları ile işlenmiş ve ilginç yazılarla süsülenmiş eşofman takımlarının en büyük alıcı kitlesi Amerikan üniversite öğrencileriymiş. Juicy merakı, ünlü isimler tarafından da beğeni kazanınca, Amerikan kızlarının olmazsa olmazları arasına kesin girişini yapmış. Carmen Electra, Jennifer Lopez, Jessica Simpson ve Britney Spears’ın, günlük giyimleri ve aksesuarları için seçtikleri bu marka daha çok kitleleri peşinden koşturacağa benzer...

Markanın rahatlığından bu kadar çok bahsedince, Juicy’yi spor giyim mağazası sanmayın sakın. Markanın koleksiyonlarında pekâlâ haute couture kesimlere de genişçe yer verilmiş. Gayet oturaklı kesimli kotları, seksi tshirtleri, dökümlü kazakları, şeker kız Candy’nin giyeceği türden trençkot ve yağmurlukları, kocaman çantaları, toprak ve pastel tonlarının ağırlıklı kullanıldığı diz üstü elbiseleri de sevenleriyle buluşturan bir marka Juicy. Hatta popolarında kocaman JUICY yazan eşofman altlarından sonra en çok tutulan ikinci ürünleri ise el çantaları. Çantalar genişlikleri ve ergonomik yapıları nedeniyle bilhassa iş kadınları ve öğrenciler tarafından tercih ediliyor. Fiyatlar ucuz değil ama verdiğiniz paraya değecek kalitede ve kullanılabilirlikte.

Bebekler ve Anneler: Modaya düşkün kadınlar artık sadece giyinişleriyle değil yaşam stilleriyle de bu düşkünlüklerini yansıtıyorlar. Yani hayatlarındaki en ufak ayrıntı dahi modayı takip ettiklerinin hatta bağımlısı olduklarının kanıtı oluyor- ve evet, bu ayrıntıya gösterilen özene bebekler de dâhil! Yani a la mode giyimli bir annenin, bebeğini de en son trendlere göre giydirmesi kaçılmaz bir gerçek. Bu nedenle, Juicy Couture’de tasarımları arasında bebekleri unutmamış. Birbirinden şeker, süslü püslü bir dolu mini kıyafet! En güzel kumaşlar kullanılarak özenle hazırlanmış bebek aksesuarları! Yeni doğmuşların modayla ilk buluşmaları için ideal bir imkân sunan Juicy mağazalarında, Juicy imzalı, şık paketli emzikler bile var!! Juicy Couture, hamile kadınlar için de özel bir koleksiyon sunduğundan dolayı anne adaylarının uğrak mekânı olmuş durumda. Kahverengi, siyah ve pembe renklerin ağırlıkta olduğu bu ekstra ekstra rahat kıyafetler 50 ila 200 dolar arasında değişiyor.
Ahh ve Tabii Köpekler için Moda: Doggy Koleksiyonu: Her şey Paris Hilton’un Chihuahua cinsi minik köpeğiyle mi başladı yoksa Paris Hilton kopeğini Juicy Couture’un birbirinden yaratıcı köpek kıyafetlerini giydirebilmek için mi aldı tam bilemiyorum ama Juicy Couture’ün köpek aksesuarları ve kıyafetleri herkesi bir köpek almaya özendiriyor doğrusu. Juicy’nin koleksiyonunda tasmalardan tutun da oyuncak kemiklere ve hatta kaz tüyü köpek yataklarına kadar her türlü sosyetik köpek ürünü bulmak mümkün.

Kısacası New York dükkânına adım attığınızda elleriniz boş çıkamayacağınız bir yer Juicy Couture mağazaları. Mutlaka uğramanızı tavsiye ediyorum. Detayli bilgi http://www.juicycouture.com/ adresinde. New York'tan sevgilerle...

Labels: , , , ,

0 comments:

Post a Comment